Verwijzers

U bent op de goede plek

I-Nova Zorg is er voor complexe opvoed vraagstukken, ambulante begeleiding en behandeling, arbeidsmatige dagbesteding, basis- en specialistische GGZ en beschermd wonen. Dit doen we samen met onderwijs, sociale dienst, het UWV, jeugdbescherming en huisvesting coöperaties. Verwijzers kunnen met cliënten en hun omgeving terecht bij één loket voor jeugdhulp, WMO en Wonen. Daarnaast biedt I-Nova Zorg ook een breed aanbod als het gaat om de jeugdigen en hun ouders of het hele gezin. Denk hierbij aan ambulante gezinsbegeleiding, (gezins-)PMT, gezinsdramatherapie, diagnostiek, ouder-kindspelbehandeling, spoedhulp, hulp bij complexe gezinsproblematiek en hulp aan ouders, kinderen en professionals die te maken hebben met scheiding of familieconflicten.

Wanneer blijkt dat bij aanvang of gaandeweg aanvullende expertise gewenst is, wordt er gekeken naar andere samenwerkingspartners zodat er alsnog aan de zorgvraag kan worden voldaan. Voor verslavingsproblematiek werkt I-Nova Zorg al samen met organisaties die hierin zijn gespecialiseerd.

Wij staan u graag te woord, op nummer: 085 – 080 5199. Of vul het contactformulier in en we reageren zo spoedig mogelijk.

Contactformulier

    Scroll naar boven
    Scroll naar top