PassPect

De praktijk

PassPect staat voor Praktijk voor Autisme Spectrum Stoornissen En Contextuele Therapie.
Wij zijn een kleine organisatie waar ervaren hulpverleners werken met verschillende specialisaties. Wij zijn bewust klein omdat wij het belangrijk vinden om snel te kunnen overleggen waarbij alle hulpverleners kunnen meedenken als dat nodig is. Wij zijn gespecialiseerd in hulp bij autisme spectrum stoornissen, maar bieden ook hulp voor iedereen van 0 tot 88 met psychische problemen die passen binnen de basis-GGZ.
Problemen die we behandelen zijn heel divers van aard. Dit kunnen emotionele problemen zijn zoals onzekerheid, angst, somberheid. Maar ook opvoedingsproblemen en gezinsproblemen, leerproblemen, gedragsproblemen zoals agressie, boosheid, sociale problemen of traumatisch ervaringen. U kunt bij ons terecht voor diagnostisch onderzoek en behandeling.

Aanbod

Uit onze naam blijken al een aantal specialisaties. Autisme hulpverlening is er één van. Dit betreft zowel diagnostiek (onderzoek) als behandeling. Behandeling kan bijvoorbeeld bestaan uit psycho-educatie, leren omgaan met (sociale) problemen en inzicht gevende gesprekken.
Een andere specialisatie is systeemtherapie (contextuele therapie). Hierbij wordt er van uitgegaan dat een kind/jongere altijd in relatie staat tot zijn systeem (gezin/school/werk en dat is dan de context). Dus naast de cliënt die is aangemeld is er altijd aandacht voor het systeem.

Duur traject

De duur van het traject is moeilijk te omschrijven, omdat dit afhankelijk is van de vraag en dat wat is afgesproken in het behandelplan. In overleg wordt zoveel mogelijk inzicht gegeven in het tijdspad die verschillende trajecten inhouden.

Contactgegevens

Buitenschans 62
7141 EL Groenlo

0544-487989
06-47149949
info@passpect.nl

    Scroll naar boven
    Scroll naar top