Jeugd

I-Nova Zorg is er voor jeugdigen en hun gezin, wanneer zij problemen ervaren in hun ontwikkeling, of in het dagelijks leven. Door verschillende redenen kan het zijn, dat jeugdigen te weinig mogelijkheden hebben om de positieve ervaringen op te doen in de zo belangrijke fase van groei in hun leven. Hiermee kunnen zij onmacht ervaren in de pogingen die zij doen om veranderingen in te zetten of kunnen zij de grip op hun leven soms verliezen. Als zo’n situatie langere tijd aanhoudt, kan dit grote gevolgen hebben voor het welbevinden van jeugdigen en belangrijke anderen om hen heen. Wij kunnen mensen met uiteenlopende vragen of zorgen helpen, doordat we vanuit veel verschillende disciplines en organisaties werken. Daarbij kan men denken aan onderstaande voorbeelden:

 

Als je wilt aanmelden kun je onderstaand contactformulier invullen. Voor vragen of overleg staan wij je heel graag te woord op het nummer: 085-0805199.

    Geslacht

    Klik op één van onderstaande praktijken om te zien waar je het beste geholpen kan worden. Kom je hier zelf niet uit, dan staan wij jou graag te woord, op nummer: 085 – 080 5199.

    Scroll naar boven
    Scroll naar top