Dokter Bosman

Wie zijn wij

Dokter Bosman (SGGZ en BGGZ).

Bij ons gaat de psychologische zorg hand in hand met een praktische en positieve aanpak van de mentale gezondheid van een cliënt. Onze behandeling is erop gericht de cliënt en hun omgeving te leren omgaan met dat waar zij in het dagelijks leven tegenaan lopen. En daarbij zoveel mogelijk eigen regie te voeren. Positieve Gezondheid, als brede visie op gezondheid, is hierbij ons kompas. Onderzoek en behandeling zijn hierbij nooit een doel op zich, maar zetten we in om een persoonlijk en concreet doel van een cliënt en omgeving te bereiken.

Aanbod

Bij Dokter Bosman onderzoeken en behandelen we kinderen, jongeren, jongvolwassenen en volwassenen tussen de 4 en 80 jaar, die door psychische klachten duidelijk beperkt worden in het opgroeien en/of dagelijks functioneren. Wij hebben expertise op het gebied van autisme, ADHD, trauma, angst-, stemmings- en persoonlijkheidsproblematiek. We werken graag samen met verschillende partijen en belangrijke anderen in het netwerk van de cliënt. Naast persoonlijk contact met onze behandelaren, maken we graag gebruik van digitale behandelmiddelen zodat onze cliënten in eigen regie in hun eigen omgeving kunnen werken aan herstel.

Vormen van behandeling: 

Binnen de verschillende teams worden verschillende vormen van therapie aangeboden en worden de behandelaren voortdurend geschoold. Naast individuele therapie, worden ook groeps- en gezinstherapie aangeboden als wel vaktherapieën; therapieën waarbij kinderen uitgedaagd worden om te doen naast het praten.

Daarnaast wordt er bij Dokter Bosman ook digitaal gewerkt in de vorm van digitale contacten en digitale voorlichting en behandelingen (Therapieland).

Duur traject

We streven ernaar binnen 1 jaar een duidelijke verbetering te bereiken en evalueren daarom regelmatig samen met de cliënt en omgeving of we op de goede weg zitten.

Contactgegevens

Team Ruurlo
kind-jeugd-jongvolwassenen tot 23 jaar

Domineesteeg 3
7261 AR Ruurlo
088 226 7685

Team Doetinchem:
kind-jeugd-(jong-) volwassenen

Keppelseweg 11
7001 CE Doetinchem
088 226 7640

https://www.dokterbosman.nl/
Inovazorg@dokterbosman.nl

Myrthe van Druten (GZ-psycholoog en projectcoördinator I-Nova bij Dokter Bosman) 
088 226 8218
Werkzaam maandag t/m donderdag

Marlon van der Meulen (GZ-psycholoog bij Dokter Bosman
088 226 8365
Werkzaam vrijdag

    Scroll naar boven
    Scroll naar top